Väliaikatietoja ja infoa uudistuksista

Verkkokauppaan on tullut uusia ominaisuuksia. Ennakkotilaukset ovat myös hetkeksi tauolla, jotta tuotetilaukset voidaan tehdä ennakkotilausten perusteella.

Heippa hei kaikille!

Verkkokauppaa on päivitetty ja tuotekategorioita on järjestelty ja tehty uusia kategorioita ostoskokemusta helpottamaan.

Muitakin uudistuksia on, kuten Klarnan laskutus verkkokauppatilauksille ja toimitusvaihtoehtona on nyt myös "Lisätilaus aikaisempaan toimitukseen". PDF-laskun poistamista harkitsen, koska siinä valitettavan moni jätti eräpäivän huomioimatta ja jätti viesteihin vastaamatta. Tämä on hankalaa sen vuoksi, että pienistä puroista kasvaa isompi virta ja varsinkin ennakkotilausta tehdessä joudun tilaamaan sen määrän, mitä ennakkotilauksia on tehty. Olisikin hyvä, että tilauksen peruisi 14 vrk kuluessa eikä vain jättäisi laskua maksamatta. Tuotetta ei kuitenkaan toimiteta, ellei lasku ole maksettu. 

Haluaisin kuitenkin PDF-lasku ominaisuuden säilyttää verkkokaupassa, jotta se säilyisi mahdollisena maksutapana yrityksille, yhdistyksille ja tietyissä tapauksissa myös yksityisille.

Lisäksi verkkokauppaan on asennettu nyt chatti-/yhteydenottolomake, jolla saa nyt myös suoraan yhteyttä allekirjoittaneeseen. Opettelen vasta chatin käyttöä, joten pyydän kärsivällisyyttä. Minulla menee aina hetki uusien ominaisuuksien opettelussa. 

Silityskalvot ovat nyt löytönurkkauksessa. Ovat poistuvia tuotteita. Joudun varaston hallinnan vuoksi miettimään tarkemmin tuotteitani ja pyrin supistamaan valikoimaa siltä osin, kun se ei tue Metsällä-verkkokaupan tuotteiden perimmäistä ideaa. Haluan nimittäin keskittää varaston aidosti Metsällä-tuoteperheisiin, jolloin joudun tekemään valintoja sen suhteen, mitä valikoimiin kannattaa jättää. 

Tulossa myös selkeämpi yrittäjän esittelysivu, jonka yhteydessä esitellään myös eri yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä. Myös muita mielenkiintoisia projekteja on mielessä ja tulossa! Harkitsen myös tuotearvosteluiden käyttöön ottamista. Siitä voitte antaa palautetta, onko tällainen ominaisuus teistä tarpeellinen vai ei. 

Pyrin entistä ajantasaisemmin päivittelemään tätä uutisosiota, jotta voitte kurkata, mitkä ajankohtaiset asiat mielessäni pyörivät! :) Haluan kehittyä ja kehittää kauppaa entistä enemmän asiakasystävällisempään suuntaan, joten aidot palautteet merkitsevät minulle paljon.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Tanja/ Metsällä-kauppias

Lahjakortti