25-27.5 Tuotteet varattu osittain verkkokaupassa myyntitapahtumaan Oulussa. Saldot palautellaan alkuviikosta. Etusivulta Uutisista löydät lisää tietoa ☺️

Tarjottimien, leikkuulautojen sekä lasinalusten toimitusarvio muuttunut

Tarjottimien, leikkuulautojen sekä lasinalustojen toimitusarvio muuttunut heinäkuun loppuun tai elokuun alkuun. Tehtaan toimitusaika on muuttunut ja näin ollen en ole vielä saanut valitettavasti tehtaalta viimeisintä tilaustani vielä kovista toiveista ja odotuksista huolimatta. Olen äärimmäisen pahoillani viivästyksestä. Jatkossa vastaavien tuotteiden tilaaminen tullaan tekemään Ruotsista, jossa olen saanut toimitusaikoihin vakautta. Näistä tuotteista lisää, kunhan ensimmäiset tilaukset sieltä saapuvat elo- syyskuun aikana. Luvassa Karjalankarhukoira tarjotinta näin ensi alkuun.

Tarjottimien, leikkuulautojen sekä lasinalustojen toimitusarvio muuttunut heinäkuun loppuun tai elokuun alkuun.

Tehtaan toimitusaika on muuttunut ja näin ollen en ole vielä saanut valitettavasti tehtaalta viimeisintä tilaustani vielä kovista toiveista ja odotuksista huolimatta. Toimija on luotettava suomalainen yritys, joten luotan vakaasti tuotteiden saapuvan. Nyt vain uskon, että inhimilliset syyt ovat pidentäneet toimitusaikaa poikkeuksellisen suureksi, mitä alkuperäinen oletus oli. 

Jos kuitenkin joku kokee toimitusajan liian pitkäksi odottaa, niin ole rohkeasti sähköpostilla yhteydessä tilauksen peruuttamiseksi. Minä hoidan ja vastaan kuitenkin omassa verkkokaupassa toimintaa normaalisti ja teen kaikkeni palvellakseni teitä kaikessa. 

Olen äärimmäisen pahoillani viivästyksestä ja kunhan saan tuotteet, niin lupaan kaikki tilaukset käsitellä omasta verkkokaupasta toimitukseen 48 h kuluessa.

Jatkossa vastaavien tuotteiden tilaaminen tullaan tekemään Ruotsista, jossa olen saanut toimitusaikoihin vakautta. Näistä tuotteista lisää, kunhan ensimmäiset tilaukset sieltä saapuvat elo- syyskuun aikana. Luvassa Karjalankarhukoira tarjotinta näin ensi alkuun.

Olen muutenkin innoissani tästä uudesta alkavasta yhteistyöstä, koska valikoimassa näyttää olevan myös muita aikaisemmin kysyttyjä tuotteita, kuten mmm mukit sekä emalimukit. 

Lahjakortti