Metsällä verkkokaupan syysterveiset

Syyskuussa varastoon on saapumassa paljon uutuuksia niin kangas, koruihin kuin kodin sisustustuotteisiin. Metsällä kauppa myös alkaa valmistautumaan ensi kuun kädentaito messuihin Oulussa. Tervetuloa moikkaamaan osastolle!

Heipä hei kaikille!

Miten teillä on lähtenyt elokuu käyntiin? Meidän perheessämme se lähti perinteisellä flunssa kierroksen avauksella. Elokuussa oli myös paljon yövuoroja perhekotiin, jossa teen vakituisesti töitä. Älkää huoliko kuitenkaan! Verkkokaupan toimitukset jatkuvat kuitenkin ihan normaaliin tapaansa, vaikka yrittäjä piipahtaakin yövuoroissa aina joka toinen viikko. Suosittelen kuitenkin laittamaan viestiä tai sähköpostia soittamisen sijaan. Jos on puhelimessa sovittavaa asiaa, niin voin ehdottaa takaisin soittoaikaa.

Mutta sitten tärkeimpiin asioihin ja syyskuun uutuuksiin! Jos ette ole vielä huomannut, niin valikoimiin on tulossa varsinkin trikoossa paljon uutuus täydennyksiä: karjalankarhukoira, jämtlanninpystykorva, beagle ja norjanharmaata. Vanhoja kuoseja myös täydennetään varastoon ja vinkkinä voisin sanoa, että jos joku kuosi on loppu, niin tilatkaa saatavuus ilmoitus kyseisestä kankaasta. Jos kyselijöitä on tietylle kankaalle paljon, niin laitan sellaiset kuosit etusijalle varastotäydennyksiä suunniteltaessa. 

Mutta ei nyt pelkästään kankaita ole tulossa lisää, vaan tarjottimia on myös laitettu lisä tilaukseen. Lisäksi suunnittelen vähän pienemmän tarjottimen ottamista mallistoon, mutta siitä myöhemmin. Tarjottimiin saapuu nyt viikolla 37 karjalankarhukoira ja vaalea labradorinnoutaja. Arviolta viikolla 40, sitten saapuvat muut tilatut mallit. 

Myös tuubihuiveihin saadaan, kohta täydennyksiä ja kannattaa seurata pipojen poistomyynti malleja. Ensiviikon aikana pipot tullaan laittamaan erittäin edulliseen hintaan myyntiin, jonka jälkeen pipot poistuvat kokonaan valikoimasta. Varsinkin lasten kokoja on paljon saatavilla.

Lopuksi vielä uutuuksista pitää mainita korvakorut ja avaimenperät. Näitä on nyt ensiviikon aikana tulossa valikoimiin runsain eri rotu vaihtoehdoin. Korujen koko on ajateltu arkikäyttöön sopivaksi. Korujen ennakkosuosio on ollut ilahduttava ja tietyt rodut ostetaan hyvinkin nopeasti loppuun. Kiitos teille tästä huikeasta vastaanotosta!

Lisäksi syyskuun ajan metsällä tuotteita löytyy sikaihanan myymälästä. Lisäksi 30.9 Iissä Valtarintie 2:ssa järjestetään hyvinvointi messut, jossa metsällä verkkokauppakin on poikkeuksellisesti myymässä tuotteitaan. Tähän kannusti Metsällä yrityksen erittäin reipas ja oma- aloitteinen opiskelija, jonka yksi harjoittelu toiveista oli myyntitapahtumaan osallistuminen. 

Lokakuussa sitten ollaan jälleen Oulun kädentaito messuilla myymässä koko messutapahtuman ajan. Tästä lähempänä lisää informaatiota.


Toivotan teille kaikille oikein antoisaa syksyä! Uutiset osioon on nyt tarkoitus säännöllisemmin päivittää yrittäjän ja yrityksen kuulumiset sekä tapahtumat. Laittakaa rohkeasti viestiä, jos joku asia askarruttaa.

Ystävällisesti, Tanja

Lahjakortti