Uusia tarjottimia ja korvakoruja on saapunut Metsällä- verkkokauppaan

Pieni katsaus kulissien taakse sekä tärkeimmät tiedotettavat asiat.

Norjanharmaa ja karjalankarhukoira kuoseissa
Uudet huomioväri kankaat ovat saapuneet varastoon

Hei kaikille!

Tässä syksyn aikana moni uusi asiakas on löytänyt tiensä tänne verkkokauppaan, kiitos siitä! Uudet tuotteet kuten korut ja tarjottimet on myös hyvin lähtenyt liikkeelle ja olen enemmän kuin onnellinen kaikista uusista ihanista tilauksista sekä yhteydenotoista!

Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt ihan kuin Strömsössä ja joissakin tapauksissa tilauksien käsittely ajat ovat olleet normaalia pidempiä. Olen erittäin suuresti pahoillani siitä. 

Haluaisin kehua, että pystyn hoitamaan saumattomasti palkkatyöni, verkkokaupan sekä perhe- elämän, mutta varsinkin valloillaan oleva flunssa kausi on ollut liki murskaava yhtälö tässä kaikessa arjen hulinassa. Mietinkin kuumeisesti, miten tällaisina poikkeuksellisina aikoina parantaisin toimitusnopeutta vai muutanko suosiolla käsittelyaikaa armollisemmaksi itselleni. Luultavasti teen molemmat ja vaikka laittaisinkin hieman pidemmät käsittely ajat verkkokauppaan, niin se ei pois sulje, etteikö tehokkaina aikoina lähetykset saa lähtemään nopeamminkin tilanneille.

Toinen, mikä on työllistänyt minua viime viikot, on ollut Schenkerin hukatut paketit. Tämä tilanne on nyt jatkunut jo kolmatta viikkoa ja nyt näyttää, että kolmen tilanneen paketit ovat hukkuneet lopullisesti ja tämä kaikki ylimääräinen viivästyminen aiheuttaa turhaa mielipahaa ennen kaikkea asiakkaalle. Minulle tämä tekee myös lisätyötä, kun lähden selvittelemään pakettien perään, mutta jos kuljetusyhtiö hukkaa paketin, niin minulla jää kuitenkin velvollisuus lähettää korvaava tuote asiakkaalle tai palauttaa rahat. Ja ei, en saa juuri mitään korvauksia kuljetusyhtiöltä, koska toimituksia ei ole erikseen vakuutettu. Korvaus summa määräytyy painon mukaan ja puhutaan siis euroista ehkä kympeistä, mitä teoreettisesti voisin saada korvauksia tästä hukkuneesta lähetyksestä. 

Näiden toiminta häiriöiden vuoksi harkitsen vakavasti Schenkerin toimitustavasta luopumista. Jäljelle jäisi toimitustavoissa matkahuolto ja posti tässä tapauksessa. Riittääkö ne?

Vaan ettei nyt vellota vastoinkäymisissä ja epäonnistumisissa pelkästään, niin nostetaan kuukauden positiiviset asiat esille ja todettakoon, että huomioväri kankaat, etenkin karjalankarhukoira on ihanasti löytänyt tiensä teidän asiakkaiden luokse. Harkitsen kohta kolmannen erän tilaamista. Eli huomioväri kankaat ovat otettu tälle syksyä hyvin vastaan! 

Myös uusina tuotteina korvakorut sekä tarjottimet ovat lähteneet hyvin liikenteeseen, ilman suurempia mainostuksia. Näistä tuotteista on tarkoitus kyllä enemmänkin jakaa kuvia ja kokemuksia, kunhan saan kuvattua uusimmat tuotekuvat ja lopulliset mallit hiottua valmiiksi. Varsinkin korvakoruissa olen nyt kovasti miettinyt korun kokoa ja näköä. Tämä on vaatinut useampaa testi erää, mutta uskon, että olen viimein saavuttamassa mukavan korun käyttökoon ja kauniin ulkomuodon. Joten siitä myöhemmin lisää.

Lopuksi! Olen osallistumassa Oulun kädentaito messuille nyt tulevana viikonloppuna 14.-15.10. Tervetuloa moikkaamaan minua messuosastolle! Tällä kertaa minulla on kaveri mukana, jotta saisin messukokemuksen entistä sujuvammaksi teille kävijöille!

Ihanaa syksyä!

Tanja

Lahjakortti