Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Uusi vuosi on lähtenyt tuskaisen hitaasti käyntiin. Näin minusta ainakin tuntuu, kun olen tehnyt taustalla töitä päätöksiä odotellen..

Heissan kaikille!

Jotenkin sieluni silmin olin ajatellut tammikuun olevan räjähtävä alku uudelle vuodelle ja minulla olisi ollut teille kaikkea kivaa ja uutta verkkokauppaan.

Päätin kuitenkin viime vuoden loppupuolella muuttaa toiminimi yritykseni Oy:ksi ja tämä tapahtuikin sitten viimeinen päivä joulukuuta! Ihanaa!!

Mutta en ollut varautunut siihen, että yrityksen rekisteröinnissä eri tietokantoihin voi kestää kolme viikkoa! Vaikutti siihen, ettei esimerkiksi ulkomailta voinut tilata, kun firma ei ollut vielä arvolisävero rekisterissä. Yhden tilauksen kerkesin tekemään ja jösses mikä selvittely tuli, kun tajusin, etten olekaan vielä rekisteissä :D Onneksi kuitenkin asia ratkesi parilla soitolla ja minulla kävi tuuri, että verohallinto juuri sillä viikolla viimeisteli kaikki rekisteriin viennit, joten ei tarvinnut erikseen tilauksesta alveja maksaa.

Myös pankkitilin avaaminen kesti reilun viikon ja sopimuksien uusinta ja laskutustietojen päivitys joka paikkaan oli myös oma savotta. Näin jälkikäteen ajateltuna! Onneksi ei ollut sesonki meneillään, olisin varmaan mennyt komeroon itkemään x) 

Nyt kuitenkin voin onnellisena sanoa, että olen Metsällä Oy:n toimari eli sain sen nimen minkä halusinkin!! Ihanaa!!

Tammikuuta lisäksi rasitti lasten kovat kuumeilujaksot ja sitten helmikuun alussa oli tyttäreni leikkaus. Eli kaikkineen kolme viikkoa on hoivattu kipeitä lapsia tästä vuodesta. 

Loppusanoma onkin, että tämä vuosi ei todellakaan lähtenyt lailla tähdenlennon kiitämään vaan on pikemminkin etanan vauhdilla madellut asia kerallaan kohti seuraavaa päivää :)

Vaan ei niin harmituksia, ettei jotakin ihanaakin ja löysin uudet värin, joka päivittää 2024 kuvitukset ihan uuteen uskoon! Laitan teille näytepaloja ihan pian! Korvakorut alan tästä eteenpäin piirtämään digitaalisesti, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos kompaktiin kokoon tulostettuna. 

Uusia tuotteita myös kartoitan koko ajan ja tarjouskierrokset ovat parhaillaan menossa, joten toivotaan, että verkkokauppaan saataisiin taas jotain uutta ja ihanaa.


Näin tällä erää ja ihanaa alkanutta vuotta kaikille!


Toivoo Tanja

Lahjakortti